Логистика, спедиция, транспорт на товари и превози

Компанията ТРАНС ЦИМЕНТ е основана през 1995 г. От него момент нататък тя не престава да се развива и да предлага на гражданите все по-богат набор от услуги, включващи логистика, спедиция, превози и транспорт на товари. Нашият кръг от транспортни услуги е практически всеобхватен.

Ние успяваме да покрием нуждите от транспорт на клиентите, които са ни се доверили. Професионализмът, с който си боравим непрестанно, ни позволява да реагираме в несравнимо кратки срокове за доставка, превоз, товарене или разтоварване.

Разполагаме със собствен автопарк, състоящ се от над 260 превозни средства от най-различен клас. Всички те са изцяло пригодени за превоз на товари, независимо какви са те. Нашите камиони разполагат с всички необходими лицензи за извършване на транспортиране. Бъдете сигурни, че вашият товар ще попадне в най-добри ръце и ние ще извършим избраната от вас услуга по възможно най-професионалния начин.

Всеки един етап от логистиката и транспорта бива съпътстван с нужната доза сигурност и това е така, заради високия клас превозни средства, прецизно и внимателно селектирани за вас и вашите нужди. При нас ще откриете възможно най-качествените логистични услуги, които се извършват не само с подходящ транспорт, но и със съдействието на професионалисти, които практикуват в сферата вече дълги години. Те са перфектно запознати с тънкостите и спецификите в този бранш и не позволяват никаква заплаха да надвисне над вашия товар.

За нас всеки клиент е специален и ние имаме индивидуален подход към самия него. Съобразяваме се максимално с личните му изисквания и предпочитания и се стремим към това да надхвърлим неговите очаквания. Можете да ни се доверите по всяко едно време на денонощието и ние ще ви окажем пълно съдействие.

Целта на нашата фирма е да осигурява най-добрите решения, отговарящи на потребителското търсене. Другото наше предимство се корени в сигурността на товара, който сте ни поверили. Доверете се на ТРАНС ЦИМЕНТ. Дългогодишният опит на нашата фирма ни е позволил да се превърнем в истински професионалисти, с които трудно някой желае да мери сили.

За какво се използват бордови полуремаркета - какви видове биват? Какви товари се използват за тях?

Най-общо казано бордовите полуремаркета са изцяло стандартизирани превозни средства, имащи за цел да транспортират предварително опакована стока, която по никакъв начин не е пряко свързана с промените в температурата. Този клас превозни средства биха могли да се използват всестранно и по всяко едно време от годината, независимо от климатичните условия.
Стандартните бордови полуремаркета безспорно са най-използваните средства в сектора на логистиката. Ние знаем това и ви предлагаме този вид услуга, която се извършва безпогрешно и безупречно. За нас е повече от важно да предлагаме на клиентите прецизност и професионализъм на ниво, което трудно ще открият при конкурентите ни.

Отдаваме особено внимание и значение на услугата, позволяваща превоз с бордово полуремарке. Всяко едно от превозните ни средства е в отлично състояние и изправност. Гарантираме ви, че вашият товар ще бъде съхранен така, както самите вие бихте се погрижили за него. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с  клиентите. Като резултат от това днес си позволяваме да заявим, че сме се превърнали в едно огромно семейство. Част от което можете да бъдете и самите вие. Единственото, изискващо се от вас, е да ни гласувате доверие, което уверяваме ви, ще бъде напълно оправдано.

Бордовите полуремаркета са подходящи за превоз на: тухли, керемиди, сухи строителни смеси, безалкохолни напитки, бира, изолационни материали, бои, палетизирани машини и резервни части, семена, брашно и торове в торби, препарати в полиетиленови опаковки и палети, лекарства, стъкларски изделия, санитарен фаянс, плочки, гранитогрес, гипс в торби, контейнери, стоманени изделия, тръби, профили, дограма, мебели и много други.

За какво се използват силозни полуремаркета - какви видове биват? Какви товари се използват за тях?
Товарни силозни ремаркета

В зависимост от спецификата на товара, който предстои да бъде транспортиран, то клиентът се нуждае от подходящото превозно средство, с което може да му бъде гарантирана 100%-ова сигурност на неговата собственост. В стремежа си да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти, то ние ви осигуряваме тези висококачествени решения, които да ви лишат от тревоги и безпокойство, по отношение на транспорта.

С този клас превозни средства могат да се извозват най-разнообразни товари, в зависимост от това какъв е вашия бизнес, следователно и нуждите ви. Всяко едно от силозните ни полуремаркета бива оборудвано с компресор. Най-често биват използвани за превоз на брашно, захар, цимент, храна за животни и други.

Ако искате вашият товар да пристигне на правилното място и в точното време, то доверете се на нас и ви гарантираме висок професионализъм, коректност, бързина, точност и прецизност, които едва ли бихте открили на друго място.