Нуждаете се от товарни гондоли за транспортиране на товари?

Колкото и специфични да бъдат изискванията на вашия бизнес, когато биват свързани с транспорт на по-обемни товари, толкова по-конкретно и прецизно работим и ние в TC Logistics. При нас намирате редица типове транспорт на извънгабаритни и стандартни товари.

Гондоли за превоз на товари

Всичко това се управлява от качествена логистика, която е гаранция за изпълнение на всяка ваша заявка към нас на високо ниво.

Тук предлагаме на вашето внимание различен тип гондоли. Този вид превозни и транспортни средства за специфични товари са подходящи за превоз на редица материали.

Често се използват за разнообразни насипни товари. Пример за това са различните видове филц, пясък и друг тип строителни материали, които се използват в производството на бетон.

Това са една основна част от приложенията, за които гондолите са средство за транспорт от една точка до друга.

Нивото на логистика и спедиторските услуги, които откривате при нас в Транс Цимент са от най-високо ниво са категорично високи, спрямо изискванията на вашия бизнес. Ние разполагаме с опитни специалисти, които успешно поддържат високо ниво на подготовка и умения.

Това води и до очакваната надеждност при транспортирането на стоки и различен тип елементи с помощта на гондоли.

За нас, както и за вас е важно времето на изпълнение. То е фактор, за който ние не забравяме. От него зависи прякото изпълнение на всяка транспортна заявка. То е и критерий, по който може да бъде съдено за всяка една дейност по логистиката, от която имате нужда, без значение дали я осъществявате с гондола или товарна цистерна.

Нашите гондоли ще посрещнат еднакво адекватно всяко стандартно или по-особено транспортно изискване за превоз на стоки. Вашите критерии към гондолите, които предлагаме са начини на работа при нас.

Всяка услуга, за която имате нужда от транспорт с гондола е ясно обособена, консултирана с нас и вашите нужди. Така консултирани доставките пристигат надеждно където и когато е нужно.

Характеристики на товарните гондоли, които предлагаме

  • Дължина – 10.70м
  • Ширина – 2.10м
  • Височина – 2.30м/2.50м.
  • Служат за превоз на насипни (зърно, царевица и др.) и инертни материали ( пясък, чакъл и др.)

Търсите надежден партньор при нужда от товарни гондоли? Доверете се на опита и професионализма на TC Logistics!