Всеки тип бизнес, който има нужда от транспортни дейности, извършвани с цистерни е сериозна заявка, която има нужда от сериозно изпълнение. Превозът на специфични материали, които изискват такъв тип съдове за съдържание е нещо, в което ние специализираме достатъчно дълго.

Товарни цистерни

Резултатите от това са увереност в собствените ни възможности, което рефлектира пряко и върху качествената услуга, която получавате при нас винаги, когато имате нужда от това.

Тук в TC Logistics предлагаме на вашето внимание богат избор от цистерни, които са предназначени да се справят със различно количество специфичен товар, който изисква именно този тип транспорт.
Правилната логистика при използването на цистерни е от абсолютно значение, когато става дума за такъв тип специфични товари, които изискват по-високо ниво на внимание при транспорт. Това получавате тук при нас, в комбинация с качествено изпълнение, навременни доставки и сигурност, която на практика не би могла да бъде оценена.

Специализирано оборудваните цистерни, надеждната материална база и достатъчното количество опит, ни помагат за още по-иновативен поглед над бизнеса.  Всяка една ситуация, свързана с логистика или транспорт, която може да ви изненада и да създаде проблеми е предварително обмислена и проектирана от нашите специалисти.

Целта на всичко това е да предложим на вашето внимание цистерна, която е средството и начинът за това вашите стоки да пристигнат навреме и на място. Бързо, лесно и сигурно.

Нашите цистерни категорично се справят добре с всяко стандартно или по-особено транспортно изискване на съвременния бизнес. Всеки един критерий и дейност, в който специализирате е важна и абсолютно постижима цел. Това се случва с помощта на нашите цистерни. Независимо от разстоянията, специфичните условия или изисквания, които съпътстват всеки един транспорт цистерните, които предлагаме за превоза на вашите стоки са надежден и сигурен начин да получите и изпратите нужния товар до коректната дестинация.

Характеристики на предлаганите от нас цистерни

  • 6 клетъчни
  • Общ полезен обем – 36 100 литра
  • Обем на отделните клетки от 2 600 до 10 300 литра
  • Подходящи за транспорт на течни горива.

Имате нужда от модерни решения при нужда от товарни цистерни или гондоли? Доверете се на нашия професионализъм и ще остането повече от доволни!