Всеки товар, особено когато е по-специфичен, изисква своите особени начини на транспортиране. Факт е, че бизнесът понякога има нужда от извънредни мерки, които касаят употребата на извънредни начини на транспорт, какъвто е използването на силозни полуремаркета.

Силозни полуремаркета от Транс Цимент Е

Тук в TC Logistics предлагаме на вашето внимание разнообразен избор от силозни полуремаркета. Разнообразието се дължи на техния капацитет и обем на товар, който умеят да поберат в себе си.

Това е сигурен и качествен начин да превозите вашите специфични товари от едно място до друго. Нашите усилия спестяват наличието на вашите притеснения за надеждността и сигурното пристигане на превозваните товари.

Как се случва това? На първо място с нашата увереност, която е плод на достатъчно дълго опериране. След това са наред нашите добре подбрани силозни полуремаркета, чиито специфики правят превоза на подходящите за тях товари достатъчно добър и сигурен.

Всички тези обстоятелства правят цялата логистика и транспорт за нуждите на вашия бизнес съвсем постижими, без наличието на нежелани проблеми и спънки по време на тези дейности.

С нашите ремаркета всеки етап от логистиката и превоза на товари е съпътстван с нужната доза сигурност и коректно отношение не само към товара, но и времето, за което той трябва да пристигне до желаната дестинация.

При нас намирате качествени логистични услуги, включващи подходящата техника, управлявана от нужните за целта професионални специалисти. Ние сме наясно, че това е крайно особена дейност. Това е причината и да не щадим ресурси и умения в подобряването на услугата, когато това е нужно.

Товарите, които могат да се предвижват и транспортират на различни разстояния с подобен тип превозни средства са разнообрази и зависят пряко от нуждите на бизнеса ви. Това е и причината да бъдем абсолютно умели и достъпни в дейностите и логистиката си при подобен тип транспортни дейности и задачи.

Характеристики на нашите силозни полуремаркета

  • Капацитет от 34 мᶾ до 56 мᶾ
  • Оборудвани с компресор
  • Подходящо за превоз на прахообразни и гранулирани продукти като цимент, брашно, захар, химикали, PVC гранулат, храни за животни и др.

Търсите надежден партньор при нужда от транспорт на товари със силозни полуремаркета? Изберете логистиката на TC Logistics, защото ние се грижим за вашия бизнес!