Стандартни бордови полуремаркета

Тук в TC Logistics поддържаме висок стандарт за всеки наш проект и най-вече услуги, които предлагаме на клиентите си. Това важи както за настоящи, така и за всички бъдещи клиенти, които имат нужда от нашите специфични дейности.

Стандартните бордови полуремаркета

Конкретните логистични дейности, които извършваме, както и нуждите на вашия бизнес са крайно специализирани и прецизни. Тези два края на бизнес отношенията се срещат на професионално ниво. Ние сме наясно с това.

Ето защо сме подсигурили материалната си база с достатъчно опит, средства и още повече иновативност. Целта е да предложим на вашето внимание стандартни бордови полуремаркета, които са сред най-честите използвани средства в сферата на логистиката.

Тези средства за превоз ще посрещнат всяка стандартна или по-особена транспортна нужда, от която имате нужда вашия бизнес и вие. Именно тези критерии на дейността ви са сферата, в която специализираме и то добре. Без значение колко близо или далеч е обектът.

Тук ще намерите качествени спедиторски услуги, които се извършват с помощта на стандартни бордови полуремаркета и строго контролирана логистика. Ние сме наясно, че това е крайно специфична дейност, затова не щадим ресурси и умения, когато работим за обща цел заедно с клиентите си.

Товарите, които могат да се предвижват и транспортират на различни разстояния с подобен тип превозни средства са абсолютно разнообразни. Това е и причината и ние да бъдем абсолютно гъвкави и достъпни в дейностите и логистиката си при подобен тип транспортни дейности и задачи.

Стандартните товарни бордови полуремаркета са с особени специфики, които определят и позволяват тяхната оптимална употреба по начин, удобен за клиентите ни. Характеристиките, които те притежават работят в полза на всяка една активност, от която има нужда. Накратко това са спецификациите, които предлагат този тип транспортни средства:

 • Дължина на товарно помещение – 13.6м
 • Широчина на товарно помещение – 2.5м
 • Полезна вътрешна височина – 2.75м
 • Осево натоварване – 24 т.
 • Тристранно разкриване т.е. товаренето може да се направи отгоре, отстрани, отзад.
 • Товароносимост: до 33 европалета.
 • Отличава с изключителна простота на дизайна и с висока надеждност и сигурност за товара. Защитава товара от атмосферното влияние.
 • Полуремаркетата са подходящи за превоз на: тухли, керемиди, сухи строителни смеси, безалкохолни напитки, бира, изолационни материали, бои, биг бегове, палетизирани машини и резервни части, семена, брашно и торове в торби, препарати в полиетиленови опаковки и палети, лекарства, стъкларски изделия, санитарен фаянс, плочки, гранитогрес, гипс в торби, контейнери, стоманени изделия, тръби, профили, дограма, мебели и др.

Мегатрейлърни бордови ремаркета

Високият стандарт за всеки наш проект и най-вече услуги по логистика и тежкотоварен транспорт са сред основните предложения към клиентите ни. Това важи с пълна сила както за настоящи, така и за всички бъдещи клиенти, които имат нужда от специализирани превози на понякога дори извънгабаритни стоки и елементи.

Мегатрейлърите бордови ремаркета

Ние гарантираме всяка конкретна логистика и активности, които извършваме. Движим правилно и навреме нуждите на вашия бизнес, които сме наясно, че са крайно специализирани и прецизни. Тези два края на бизнес отношенията се срещат на професионално ниво.

Нашия специализиран автопарк сме подсигурили с материалната си база, с достатъчно опит, със средства и още повече иновативен поглед над бизнеса. Целта е да предложим на вашето внимание мегатрейлъри бордови ремаркета, които са средството за вашите стоки да пристигнат от точка А до точка В. Бързо, лесно и абсолютно сигурно.

Тези средства за превоз ще посрещнат еднакво добре всяка стандартна или по-особена транспортна нужда, от която имате нужда вие и вашия бизнес. Именно тези критерии на дейността ви са сферата, в която специализираме и то добре. Без значение колко близо или далеч е обектът, до който трябва да стигнем.

Тук ще намерите качествени спедиторски услуги, които се извършват с помощта на мегатрейлъри бордови ремаркета и строго контролирана логистика. Ние сме наясно, че това е крайно специфична дейност, затова не специализираме в оптимизацията на ресурси и умения, когато работим за обща цел заедно с клиентите си.

Товарите, които могат да се предвижват и транспортират на различни разстояния с мегатрейлърите бордови ремаркета са абсолютно разнообразни и варират, спрямо типа бизнес, който ги използва. Това е и причината и ние да бъдем абсолютно гъвкави и достъпни в дейностите и логистиката си при подобен тип транспортни дейности и задачи.

Мегатрейлърите бордови ремаркета са със конкретните особени специфики, които определят и позволяват тяхната оптимална употреба по начин, удобен за клиентите ни. Характеристиките, които те притежават работят в полза на всяка една активност, от която има нужда. Характеристики на мегатрейлъри бордови ремаркета:

 • Дължина на товарно помещение – 13.6м
 • Широчина на товарно помещение – 2.5м
 • Полезна вътрешна височина – 3м
 • Осево натоварване – 24 т.
 • Отличава се с по-голям обем спрямо стандартните полуремаркета.
 • Подходящи за превоз на: тухли, керемиди, сухи строителни смеси, безалкохолни напитки, бира, изолационни материали, бои, биг бегове, палетизирани машини и резервни части, семена, брашно и торове в торби, препарати в полиетиленови опаковки и палети, лекарства, стъкларски изделия, санитарен фаянс, плочки, гранитогрес, гипс в торби, контейнери, стоманени изделия, тръби, профили, дограма, мебели и др.

Ремаркета – платформи

Платформите са едни от най-често използваните допълнения към превозни средства в наши дни. Причините за това са редица, но предимствата са, че са крайно удобни за всеки вид товар, който позволява да бъде превозван на дълги разстояния по този специфичен начин.

Типовете товари могат да бъдат крайно разнообразни. Всичко зависи от това от какво имат нужда нашите клиенти. Логистиката и спедиторските услуги, които откривате при нас в Транс Цимент са от най-високо ниво и категория. Нашите специалисти успешно поддържат високо ниво на подготовка и надеждност при транспортирането на стоки и различен тип елементи с помощта на платформи.

Високият стандарт на нашите услуги в сферата на логистиката и транспорт са сред основните предложения към клиентите ни, в комбинация със солидната доза доверие, което могат да имат към нас.
Това важи с пълна сила както за настоящи, така и за всички бъдещи клиенти, които имат нужда от специализирани превози на понякога дори извънгабаритни стоки и товари.

Какво предлагаме ние? Всичко това, което може да се види, плюс онези неща, които гарантират успешна логистика и транспортни дейности. Движим се правилно и навреме, спрямо нуждите на вашия бизнес, които сме наясно, че са крайно специализирани и прецизни.

Оборудване, материална база, достатъчно опит, със средства и още повече иновативен поглед над бизнеса ние се справяме с всяка една ситуация, която може да изненада. Целта е да предложим на вашето внимание платформи, които са средството и начинът за това вашите стоки да пристигнат навреме и на място. Бързо, лесно и сигурно.

Нашите платформи ще посрещнат еднакво добре всяко стандартно или по-особено транспортно изискване. Всеки един критерий на дейността ви, в която специализирате е важен и абсолютно постижим. Това се случва с помощта на нашите платформи. Независимо от разстоянията, специфичните условия или проблеми, които съпътстват всеки един транспорт.

При нас ще намерите качествени спедиторски услуги. Извършваме ги с помощта на платформите, които са добре познато средство за транспорт и строго контролирана логистика.

Товарите, които могат да се предвижват и транспортират на различни разстояния с платформи – ремаркета са абсолютно разнообразни и варират, спрямо типа бизнес, който ги използва – техника, храни, различен тип материали, като дърво, метали, арматурни заготовки и много други.

По тази причина и ние държим да бъдем абсолютно гъвкави и достъпни в дейностите и логистиката си при подобен тип транспортни дейности и задачи, от които бизнесът ви се нуждае ежедневно.
Платформите притежават конкретните особени специфики, които определят и позволяват тяхната оптимална употреба по начин, който гарантира сигурност при превозването на всеки вид товар.

 • Дължина на товарно помещение – 13.6м
 • Широчина на товарно помещение – 2.5м
 • Лесно и бързо товарене и разтоварване.
 • Подходящи за превоз на строителна техника, машини, тръби, дървен материал, скелета, метални конструкции и изделия.

Ако вашият бизнес има нужда от подобни услуги, то можете да разгледате и нашите товарни цистерни и гондоли за камиони, както и услугите, които предоставяме, свързани с тях в рамките на нашия сайт.