Високият стандарт за всеки наш проект и най-вече услуги по логистика и транспорт са сред основните предложения към клиентите ни. Това важи с пълна сила както за настоящи, така и за всички бъдещи клиенти, които имат нужда от специализирани превози на понякога дори извънгабаритни стоки и елементи.

Мегатрейлърите бордови ремаркета

Ние гарантираме всяка конкретна логистика и активности, които извършваме. Движим правилно и навреме нуждите на вашия бизнес, които сме наясно, че са крайно специализирани и прецизни. Тези два края на бизнес отношенията се срещат на професионално ниво.

Нашия специализиран автопарк сме подсигурили с материалната си база, с достатъчно опит, със средства и още повече иновативен поглед над бизнеса. Целта е да предложим на вашето внимание мегатрейлъри бордови ремаркета, които са средството за вашите стоки да пристигнат от точка А до точка В. Бързо, лесно и абсолютно сигурно.

Тези средства за превоз ще посрещнат еднакво добре всяка стандартна или по-особена транспортна нужда, от която имате нужда вие и вашия бизнес. Именно тези критерии на дейността ви са сферата, в която специализираме и то добре. Без значение колко близо или далеч е обектът, до който трябва да стигнем.

Тук ще намерите качествени спедиторски услуги, които се извършват с помощта на мегатрейлъри бордови ремаркета и строго контролирана логистика. Ние сме наясно, че това е крайно специфична дейност, затова не специализираме в оптимизацията на ресурси и умения, когато работим за обща цел заедно с клиентите си.

Товарите, които могат да се предвижват и транспортират на различни разстояния с мегатрейлърите бордови ремаркета са абсолютно разнообразни и варират, спрямо типа бизнес, който ги използва. Това е и причината и ние да бъдем абсолютно гъвкави и достъпни в дейностите и логистиката си при подобен тип транспортни дейности и задачи.

Мегатрейлърите бордови ремаркета са със конкретните особени специфики, които определят и позволяват тяхната оптимална употреба по начин, удобен за клиентите ни. Характеристиките, които те притежават работят в полза на всяка една активност, от която има нужда. Характеристики на мегатрейлъри бордови ремаркета:

  • Дължина на товарно помещение – 13.6м
  • Широчина на товарно помещение – 2.5м
  • Полезна вътрешна височина – 3м
  • Осево натоварване – 24 т.
  • Отличава се с по-голям обем спрямо стандартните полуремаркета.
  • Подходящи за превоз на: тухли, керемиди, сухи строителни смеси, безалкохолни напитки, бира, изолационни материали, бои, биг бегове, палетизирани машини и резервни части, семена, брашно и торове в торби, препарати в полиетиленови опаковки и палети, лекарства, стъкларски изделия, санитарен фаянс, плочки, гранитогрес, гипс в торби, контейнери, стоманени изделия, тръби, профили, дограма, мебели и др.