Платформите са едни от най-често използваните допълнения към превозни средства в наши дни. Причините за това са редица, но предимствата са, че са крайно удобни за всеки вид товар, който позволява да бъде превозван на дълги разстояния по този специфичен начин. Типовете товари могат да бъдат крайно разнообразни. Всичко зависи от това от какво имат нужда нашите клиенти.
Логистиката и спедиторските услуги, които откривате при нас в Трансцемент са от най-високо ниво и категория. Нашите специалисти успешно поддържат високо ниво на подготовка и надеждност при транспортирането на стоки и различен тип елементи с помощта на платформи.

Платформа - ремарке

Високият стандарт на нашите услуги в сферата на логистиката и транспорт са сред основните предложения към клиентите ни, в комбинация със солидната доза доверие, което могат да имат към нас.
Това важи с пълна сила както за настоящи, така и за всички бъдещи клиенти, които имат нужда от специализирани превози на понякога дори извънгабаритни стоки и товари.

Какво предлагаме ние? Всичко това, което може да се види, плюс онези неща, които гарантират успешна логистика и транспортни дейности. Движим се правилно и навреме, спрямо нуждите на вашия бизнес, които сме наясно, че са крайно специализирани и прецизни.

Оборудване, материална база, достатъчно опит, със средства и още повече иновативен поглед над бизнеса ние се справяме с всяка една ситуация, която може да изненада. Целта е да предложим на вашето внимание платформи, които са средството и начинът за това вашите стоки да пристигнат навреме и на място. Бързо, лесно и сигурно.

Нашите платформи ще посрещнат еднакво добре всяко стандартно или по-особено транспортно изискване. Всеки един критерий на дейността ви, в която специализирате е важен и абсолютно постижим. Това се случва с помощта на нашите платформи. Независимо от разстоянията, специфичните условия или проблеми, които съпътстват всеки един транспорт.

При нас ще намерите качествени спедиторски услуги. Извършваме ги с помощта на платформите, които са добре познато средство за транспорт и строго контролирана логистика.

Товарите, които могат да се предвижват и транспортират на различни разстояния с платформи – ремаркета са абсолютно разнообразни и варират, спрямо типа бизнес, който ги използва – техника, храни, различен тип материали, като дърво, метали, арматурни заготовки и много други.

По тази причина и ние държим да бъдем абсолютно гъвкави и достъпни в дейностите и логистиката си при подобен тип транспортни дейности и задачи, от които бизнесът ви се нуждае ежедневно.
Платформите притежават конкретните особени специфики, които определят и позволяват тяхната оптимална употреба по начин, който гарантира сигурност при превозването на всеки вид товар.

  • Дължина на товарно помещение – 13.6м
  • Широчина на товарно помещение – 2.5м
  • Лесно и бързо товарене и разтоварване.
  • Подходящи за превоз на строителна техника, машини, тръби, дървен материал, скелета, метални конструкции и изделия.